Pääsyoikeus sinuun

Heipsansaa ihanaiset hanaiset ❤️❤️❤️

Mulla on nyt outo olo ja sen ehkä huomasitte tosta tervehdyksestä? Mä tunnen nyt itseni... Öö... Höpsöksi romantikoksi. Sitä mä en yleensä kai ole, mutta välillä sitäkin enemmän. :)

Okay, toivottavasti tykkäätte postauksesta, joka on tämänhetkisestä romantiikkahöpsöydestäni johtuen romantiikkaa. ❤️

Kuva: Pixabay

Pääsyoikeus sinuun

Se alkoi pienistä jutuista, joita tuskin muistan enää. Ensin löysin pirteän persoonasi jostain netin syövereistä ja toisessa hetkessä olit jo kanssani samassa chatissa juttelemassa. Me ei juuri koskaan osoitettu sanojamme vain toisillemme, mutta siellä sä olit. Sä nauroit eniten niiden kahden kanssa, jotka juttelivat chatissa säännöllisesti ja laittoivat paljon emojeita viesteihiinsä.

Outoa, että mä huomasin sieltä seitsemän joukosta kirkkaimmin sut. Kyllä mä tykkäsin kaikista, vaikka kaikki eivät oikeaa nimeään kertoneetkaan. Sä olit kertonut heti ensimmäiseksi. Sä kirjoitit silloin, että luotit meihin. Samalla kammottavaa ja ihan ylisöpöä.

Sä perustit pian oman nettisivun. Sen sä omistit meille, ja vain meillä seitsemällä oli pääsyoikeus sinne. Alussa oli hirveää härdelliä sähköpostien ja muiden kanssa, mutta lopulta me saatiin sivusto yksityiseksi vain meille. Sä kirjoitit sivulle kaikkea meistä ja kaikkea sun elämästä netin ja meidän ulkopuolelta. Niitä sun kirjoituksia oli ihanaa lukea.

Kunnes mä huomasin asian, joka melkein pysäytti mun sydämen. Tai ei ehkä ihan, mutta ainakin se pysäytti hengitykseni viideksi sekunniksi.

Mä olin jotenkin onnistunut rakastumaan suhun.

Kommentit

  1. Oii ihanaa 💗 Mun mielestä vielä oikein superihanaa, että sä onnistuit tekemään rakkaustarinasta tällaisen oikeasti erilaisen. Joo, vaikutuin 🫶🏻

    VastaaPoista
  2. Eräs lukija...25 huhtikuuta, 2023

    Ihanaihana 🫶🏻 Mä en nyt ehdi sanoa tästä mitään muuta kuin että ihana ja sellainen, öö... tavallaan samaistuttava, vaikka ei kuitenkaan. Okeiokei, kukaan ei tajunnut, mitä mä tarkoitin, mutta joo - ihana! 🫶🏻✨️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eräs lukija...26 huhtikuuta, 2023

      Ja jos se aiheuttaa tällaista, niin lisää romantiikkahöpsöilyä, kiitos! ❤️

      Poista
    2. Kiitoskiitoskiitos 💖🫶🏻 Pakko myöntää, etten tajunnut, mutta pääasia et sä tajuat. ❤️ Kiitos, joo romantiikkahöpsöilyjä on varmasti tulossa!

      Poista
  3. Ihana, tällanen hyväntuulinen ja tavallaan aika arkinen, mutta kuitenkin samalla jännän merkityksellinen. Tää on niin hyvän mielen teksti jotenkin, varmasti tuun lukemaan joskus uudelleen ku on piristyksen tarve <3 Apua, en kestä kuinka hyvälle tuulelle tulin tästä❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljonpaljon! ❤️ Mä niin vaikutun aina adjektiiveista mitä sä keksit 🙈

      Poista
  4. Ihana! EI mulla oo muuta sanottavaa. Tää on vaan niiiin ihana ja kaunis.

    VastaaPoista
  5. Aika kiva :)))) Mä haluan tästä pidemmän version, mut se on tosi hyvä jo näinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hyvä idea, kokeillaan jos saisin tätä pidennettyä. :D

      Poista
  6. Pidennetty versio kiitos mullekin, haha :D Tää oli tosi söpö ja ihana ja kivan erilainen ❤️❤️❤️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Superihanaa, jos olet päättänyt kommentoida! Otan mieluusti vastaan kommentteja, ja joskus ne ovat päiväni piristys 🤍 Sekä negatiivinen että positiivinen palaute on sallittu - ja oikeastaan negatiivinen kehittää enemmän. Pituudella ei ole mitään väliä, kommaa siten miltä hyvältä tuntuu. ;)