Linkinvaihdossa

Ihanaa et päädyit tänne! Täällä esittelen linkinvaihtajani.

Linkinvaihdosta on hyötyä siten, että lukijat löytävät toisiin blogeihin linkkien avulla. Mulla on nyt linkinvaihdossa *ei jaksa laskea* blogia, käy ihmeessä katsomassa kaikkia! Mä voin taata ettet pety. ;)

Ps. Nuo sydänemojit jokaisen blogin kohdalla kuvaavat sitä väriä, joka niistä tulee ekana mieleen. <3
Linkki (siltä varalta jos nimestä klikkaaminen ei toimi): https://viljanajatuksia.blogspot.com/

Ylläpitäjä: Vilja, jota kutsutaan myös Viiliksi :)

Parasta tässä blogissa: Vilja on hyvä kirjoittamaan kaikkea ja varsinkin runot - kaikki Viilisen runot ovat uskomattomia ja kauniita!

Lempipostauksia: Viimeinen naurunhelähdys, Sivistynyttä keskustelua kirjallisuudesta, R u n o j a, Mitä ikinä tapahtuukin, Sanat jotka muistan aina, Parempi maailma, Särki taivaan

Hauska fakta: Mä ja Vilja ollaan molemmat täysin hulluja musiikkifaneja, ja me omistetaan yhteinen TÄYSINPIMEÄHOMMAKSI kutsuttu jatkotarina; Perho Verhonen ja Viili Violetti. :)

Eli käyhän kurkkaamassa! Tai... Sun on parasta JÄÄDÄ sinne. Ihan varmasti ihastut teksteihin ja Viljan pirteään persoonaan, joka on avoin kaikelle. <3 Viljan ajatuksista voi nauttia täysillä ja hei - sieltä löytyy myös ihania valokuvia ja höpöttelyä musiikista, eli kipinkapin painamaan tota linkkiä!
Linkki: https://biancanblogi.blogaaja.fi/

Ylläpitäjä: Olivia

Parasta tässä blogissa: Tekstit - jokainen on huikeampi kuin huikea

Lempipostauksia: Yhteys poikki, Sydämenlyöntien välissä, Kyyneleet, Kesäkavereita-jatkotarina

Hauska fakta: Mun ja Olivian linkinvaihtojutussa on ollut kauheesti härdelliä, mutta nyt mä oon niin onnellinen kun saan olla OTB:n kanssa linkinvaihdossa!

Jos et ole käynyt tässä blogissa, niin luulenpa, että olet tehnyt ison virheen. Olivia on Loistava Kirjoittaja, jonka mikään tarina tai runo tai mikä teksti vain ei ole huono - ja en liioittele yhtään. Tää blogi on huikeiden tekstien aarrearkku plus kaikki aarteet päälle. Sä et voi pettyä, jos 15-vuotias saa aikaan tuollaisia. :)

(Kun kirjoitin tota "huikeiden", rakas autocorrectini meinasi korjata "hylkeiden"...)
Linkki: https://linneantarinapaja.blogspot.com/

Ylläpitäjä: Linnea

Parasta tässä blogissa: romantiikka - se vaan huokuu koko blogista ja sitä mä rakastan. <3

Lempipostauksia: Missä ikinä oletkaan -jatkotarina, Kuin lumihiutale, Takarivin tyttö, Pieni, Naura vain keskiyöllä, Yhden päivän leikin prinsessaa -jatkotarina

Hauska fakta: Linnea vaihtoi Tarinapajan blogialustaa Blogaajasta Bloggeriin - ja mun mielestä tää on ollut hyvä muutos.

Kun menee Linnean tarinapajaan, silmille avautuu rauhallinen näkymä ja sydän tuntuu asteen keveämmältä. Linnea on superhyvä kirjoittamaan lyhyitä tekstejä ja niitä tekee mieli lukea koko ajan uudelleen - ja varsinkin romanttiset *huokaa ihastuneena*. Klikkaa linkistä, sun eteen ei voi tulla mitään muuta kuin hohtavaa ihanuutta!
Linkki: https://annintarinablogi.blogspot.com/

Ylläpitäjä: Anni

Parasta tässä blogissa: Annimaisuus ja kaikki annimaisuutta edustavat ihanat tekstit :)

Lempipostauksia: Lila Lila, Hattaraa, Kettu-jatkotarina, Vapaita, JA KAIKKI RUNOT

Hauska fakta: Kun Anni pyysi mua linkinvaihtoon, mä menin mun vaatehuoneeseen ja kiljuin siellä hiljaa (perheen takia) - mä olin niin iloinen. :)

Annin tarinablogia voisi kuvailla nimellä Sininen unelma - se on niin ihanan sininen ja niin täynnä ihania tekstejä, jotka pistävät unelmoimaan omistavansa itse sellaisia! Anni on valehtelematta yksi parhaista nuorista kirjoittajista, jotka tiedän. Tää blogi on niin Annin näköinen ja niin ihana, käy katsomassa ja vakuutu itse!
Linkki: https://villiruuusuja.blogspot.com/

Ylläpitäjä: Sammal

Parasta tässä blogissa: Sammal ja runot <3

Lempipostauksia: Postauksia on tässä vaiheessa tosi vähän, lisään tähän juttuja sitten myöhemmin :)

Hauska fakta: Sammal ylläpiti ennen Sammaleen Sanapolkua. Oon niin iloinen, että hän palasi! <3

Tiedän, että blogi on ihan uusi. Tiedän, että en ota linkinvaihtoon ihan uunituoreita blogeja. Mutta nyt tein poikkeuksen, koska on kyse Samsusta, jonka mä tiedän osaavan kirjoittaa loistavasti! Villiruusuja on blogi, jonne Sammal kirjoittaa vähän kaikenlaista kivaa - myös kirjallisuuteen liittyviä juttuja, jos sitä mietitte. VR on just omistajansa näköinen ja täydellinen uusi alku bloggaamiselle!
Linkki: https://tarinamaailma.blogaaja.fi

Ylläpitäjä: Vikkeri

Parasta tässä blogissa: Jotenkin se koko tunnelma tunnelma, kun saavun VTM:ään. Se on sellainen vakaa ja tarinallinen. <3

Lempipostauksia: Seuraan sivusta elämää, molemmat Historiamatkat-postaukset, Q&A, Siirin kouluarkea -jatkotarina

Hauska fakta: Viksu saapui tänne blogimaailmaan mun avulla Testimadosta.

Vikkerin blogi on ihan oikeasti tarinoiden maailma! Jos makuusi ovat hieman pidemmät tekstit, suuntaa ehdottomasti tänne! Jatkotarinatkin saavat jatkoa, joka on oikeasti TODELLA huikeaa. :D Tekstejä on ihanaa lukea ja toivon, että Vikkeri jatkaa bloggaamista pitkään. Viksu on myös kiva ja aito ihminen <3
Linkki: https://kynan-kertomaa.webnode.fi/

Ylläpitäjä: Cecilia Varis

Parasta tässä blogissa: Uusi blogi, uusi alku! ;)

Lempipostauksia: En vielä laita tähän mitään :)

Hauska fakta: Cecilia tuli tänne blogimaailmaan vasta äskettäin, mutta päätin ottaa silti hänet linkinvaihtoon <3

Uusi tuttavuus täällä! Päätin ottaa tämän blogin linkinvaihtoon, sillä ne lukemani postaukset olivat oikeasti hyviä, ja totta kai uudelle blogille olisi kiva saada näkyvyyttä! :) Cecilia itsekin vaikuttaa kivalta kirjoittajalta. Menkää ihmeessä katsomaan tätä blogia - siellä on jo monta kiinnostavaa postausta <3
Linkki: https://tarinaplaneetta.wordpress.com/

Ylläpitäjät: Taco ja NEKKU

Parasta tässä blogissa: TP on vähän erilainen kuin muut tarinablogit ja sieltä löytyy monipuolista sisältöä <3

Lempipostauksia: Lisään myöhemmin ;)

Hauska fakta: Tarinaplaneetta on vanhin meidän tarinablogiyhteisön blogeista ja mäkin saan todella kiittää TP:tä, koska ilman sitä tuskin mäkään olisin täällä <3

Et tarvitse avaruuspukua päästäksesi tälle planeetalle joten älä huoli - sinne pääset klikkaamalla linkkiä ja laittamalla hymyn huulille! ;) Tarinaplaneetalta löydät paljon ihania tekstejä, kuvia ja höpöttelyä sekä myös kirjoittajien omia pitkiä tarinoita (jotka muistuttavat ehkä enemmän kirjaa kuin tarinaa). Luettavaa löytyy varmasti jokaisen makuun! Suuntaa Tarinaplaneetalle, et tule pettymään <3

Kommentit

 1. Yksinkertaisesti ihana esittely <33 En vaan käsitä, mun tekisi mieli just nyt tanssia ja hypellä ympäri... joten miksipä en niin tekisi? :D No joo, mutta aivan ihana esittely mun blogista, en vaan käsitä. Hyvä idea myös tuo parasta tässä blogissa -kohta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä <3 Mäkin hyppisin nyt ympäriinsä jos en ois super väsynyt xd

   Poista
 2. Eräs lukija...10 maaliskuuta, 2023

  Jes, kiva että sulla on edes yks linkinvaihtaja! 🏆🪁

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihana! 💚💚 Nää esittelyt on sitä paitsi muutenkin kivasti kirjoitettuja, toivotaan, että sä saat pian vielä lisää linkkiksiä :))))
  *ei yhtään irvistä Kyynelille, joka on vanha ja ylidramaattinen teksti* 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja kiitos paljon 💖 Heii Kyyneleet on IHANAN dramaattinen, piste. 😌

   Poista
 4. Ihana murunen, kiitos kehuista 😭❤️‍🩹

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikesta, mitä mun kohdalla lukee! 💚❤️🦋

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Superihanaa, jos olet päättänyt kommentoida! Otan mieluusti vastaan kommentteja, ja joskus ne ovat päiväni piristys 🤍 Sekä negatiivinen että positiivinen palaute on sallittu - ja oikeastaan negatiivinen kehittää enemmän. Pituudella ei ole mitään väliä, kommaa siten miltä hyvältä tuntuu. ;)