Minä soturikissana

Heips! Mulle tuli äkillinen Soturikissafanitusmoodi ja tässä sitä mennään - Soturikissa-aiheinen postaus! Tässä mä esittelen itseni Soturikissana! Ehkä joku muistaa PTM:n Kosto ikuisesti -fanifiktion? Siinä päähenkilönä oli Perhokajo, joka oli mun entinen Sk-nimi. Entinen. ;)



Perhospilvi (eng. Flycloud)

Tässä alkuun kuvia Perhospilvestä. Ekan (oikean kissan kuvan) olen onkinut muistaakseni Pixabaysta, mutta kaksi viimeistä on tehty sivustolla picrew.me.



Tässä vanha versio Perhospilvestä.

Uusi versio, joka on siis kuvaa Perhospilveä hieman paremmin.

Kokokuva :)

Perhospilvi ja hänen perheensä


Nimet: Perhospentu, Perhostassu, Perhospilvi

Arvot: Pentu, parantajaoppilas, oppilas, soturi, kuningatar

Sukupuoli: Naaras

Klaani: mun omista Pilviklaani, oikeista Tuuliklaani

Ulkonäkö: Perhospilvi on vaalea, melkein luonnonvalkoinen kissa, jonka turkissa on pieniä, epäselviä täpliä. Tummemmat korvannipukat sekä häntä, joka on tuuhea ja pitkä. Naamassakin on ruskeaa. Lyhyet sirot jalat. Tummansiniset silmät, jotka voivat näyttää tietyssä valossa myös harmailta tai vaaleansinisiltä. Arpi molemmissa etujaloissa. (Toinen, vasemman jalan arpi, on tullut ketulta, mutta toisen syytä ei tiedetä.)

Luonne: Ujo, mutta sisimmässään vahvat mielipiteet omistava kissa. Klaanikokoontumisissa yleensä hiljaa, ellei häneltä kysytä jotain. Hyvä kuuntelija. Huonoja puolia ovat asioiden suurentelevuus ja liika huolehtivaisuus. Ei luota aina itseensä, mutta hyvä johtamaan jos tarve on. Taistelee hyvän puolesta, totta kai. :)

Lempiriista: Nuoret jänikset ja hiiret

Rotu (siis jos soturikissat olisivat aina jonkun tietyn rotuisia): Pitkäkarvainen siamilainen eli balineesi (enkös olekin perehtynyt? :D)


Taidot:

Nopeus 5/5

Vahvuus 3/5

Notkeus 1/5

Taistelutaidot 2/5

Saalistustaidot 5/5

Älykkyys 3/5

Suunnittelukyky 5/5

Kalastus 2/5

Kiipeäminen 1/5

Yhteistyö 3/5

Johtaminen 4/5


 

Perhe:

Emo: Kukkakäpälä (ruskea-kermanvaalea naaras, jolla on meripihkanväriset silmät)

Isä: Savuviima (savunharmaa kolli, jolla on siniset silmät)

Sisar: Aamuaskel (kellertävä naaras, jolla on keltaiset silmät)

Kumppani: Lieskaturkki (vaaleanoranssi kolli, jolla on keltaiset silmät)

Pennut: Pilvikaste (kermanvalkoinen naaras, jolla on siniset silmät)

               Marjasiipi (vaaleanoranssi naaras, jolla on siniset silmät)

               Lehvähäntä (oranssivalkoinen kolli, jolla on vihreät silmät)

 

Mestarit:

Parantajana: Minttuviiksi (vaaleanharmaa raidallinen kolli, jolla on vihreät silmät)

Soturina: Punamyrsky (punaruskea naaras, jolla on keltaiset silmät)

 

Oppilas:

Kirjosydän (valkoisenkirjava kilpikonnakuvioinen naaras, jolla on vaaleanvihreät silmät)



Perhospilven elämää

Perhospentu syntyi emolleen Kukkakäpälälle ja isälleen Savuviimalle eräänä lehtisateena. Hän oli muiden pentujen tapaan innokas ja elämänhaluinen pentu, mutta ei päätynyt läheskään niin usein vaikeuksiin. Hän oli lempeä ja avulias - niin kuin useat parantajat ovat.

Muutaman kuun kuluttua Perhospentu uskoikin polkunsa johtavan parantajaksi. Hänet nimitettiin kuuden kuun kuluttua Minttuviiksen oppilaaksi. Perhostassu oppi nopeasti yrttejä, mutta kuun kuluttua hän alkoi epäillä itseään. Käytyään Tähtikivillä hänen ajatuksensa osoittautuivat todeksi, sillä Tähtiklaani kertoi ettei hänen kohtalonsa ollut tulla parantajaksi.

"Minun kohtaloni ei johda parantajaksi. Jos valitsen parantajan polun, kuljen väärää polkua."

Perhostassu nimitettiin pian soturioppilaaksi ja hänen mestarikseen tuli Punamyrsky.

Kuu oppilaaksi nimittämisen jälkeen Perhostassu ihastui Tomutassu - nimiseen vanhempaan oppilaaseen. Tomutassu ei kuitenkaan osoittanut mitään samankaltaisia tunteita Perhostassua kohtaan ja Tomutassu nimitettiin soturiksi; Tomujalaksi. Perhostassu ihastui uudestaan, tällä kertaa Lieskatassuun.

Perhostassu tunsi usein itsensä hyödyttömäksi ja ei uskonut saavaan elämästään irti sen tarkoitusta, mutta sitten kuuden kuun kuluttua Perhostassu sai soturinimensä; Perhospilvi. Hän istui hiljaisen, pohdiskelevan yön vartiossa, ja sinä yönä kettu löysi tiensä Pilviklaanin leiriin. Perhospilvi sai tuolloin arven vasempaan etujalkaansa.

Perhospilven ja Lieskaviiksen suhde ihme kyllä lämpeni toden teolla ja monen kuun kuluttua he saivat yhteisiä pentuja. Ne saivat nimet Pilvipentu (Perhospilven kunniaksi, sekä turkkinsa värityksen ansiosta), Lehväpentu (silmiensä ja lehvien mukaan, joille hän syntyi) ja Marjapentu (turkkinsa värin mukaan).

Pilvipentu osoitti heti kiinnostusta parantamiseen ja hänet nimitettiin Minttuviiksen oppilaaksi. Lehväpentu ja Marjapentu aloittivat soturikoulutuksen ja heidän mestarikseen tulivat Viirusulka (Lehvätassun mestari) ja Tomujalka (Marjatassun mestari).

Juuri ennen pentujensa nimitystä sotureiksi Perhospilven nilkka meni sijoiltaan hänen kompastuessaan Salaiseen onkaloon (joka oli siis onkalo reviirin laidalla ja josta tiesi vain todella harvat). Tuon jälkeen Salainen onkalo ei ollut enää salainen kellekään klaanin kissalle, mutta sitä kutsuttiin edelleen Salaiseksi onkaloksi. :D Perhospilvi oli kaksi kuuta poissa soturin tehtävistä, ja auttoi tuolloin parantajia, Minttuviikseä ja omaa pentuaan Pilvitassua. Sillä välin hänen muista pennuistaan tuli sotureita; Lehvähäntä ja Marjasiipi.

Nilkkansa kuntoutumisen aikana Perhospilvi kävi usein Pilvitassun kanssa kävelyllä, ja pian ne siirtyivät yksinkävelyihin. Kun hän oli taas täysissä voimissaan (paitsi nilkka pysyi koko loppu elämän hieman epätäydellisenä), kävelyretket pysyivät. Monet ihmettelivät Perhospilven taipumusta kävellä yksin heinikossa lähes jokaisena päivänä. Mutta Perhospilvi tiesi tuolloin löytäneensä todellisen itsensä - sen rauhan ja perhosia katselevan itsensä.

Perhospilvi ei muuten muuttunut. Hän oli erinomainen saalistaja, vaikka taistelutaidoissa oli enemmän hiottavaa kuin suurimmalla osalla.

Eräänä tuhoisana lehtikatona Pilviklaanin päällikkö Saarnitähti ja varapäällikkö Nopsatuuli (sekä kaksi muutakin klaanin kissaa) kuolivat viheryskään. Onneksi epätoivoinen klaani sai merkin Tähtiklaanilta - Minttuviiksi huomasi klaaninvanhimpien pesästä leijaileen lehvän kiinnittyneen leirissä kasvavaan katajaan juuri oikeassa kulmassa, jotta lehtikadon aurinko paistoi sen läpi luoden himmeän varjon maahan. Lehvähäntä nimitettiin siis päälliköksi.

Perhospilvi kuoli seitsemän kuuta myöhemmin taistelussa Aurinkoklaania vastaan - silloin taisteltiin klaanien välissä olevasta hiirien täyteisestä heinikosta. Pilviklaani voitti, mutta Perhospilvi siis kuoli, mutta urhoollisesti klaanin puolesta - ja vieläpä siinä heinikossa, jossa hänellä oli tapana käydä kävelyllä ja metsästää pulleita hiiriä.


'''


Eihän Perhospilvi vielä ole kuollut, mutta tuossa oli pientä katsausta tulevaan. :3 Btw hän ei ole vielä edes saanut pentujaan!

Mutta joo, tässä oli siis tämä postaus. Kiitos kun luit! <3

Kommentit

  1. Eräs lukija...07 huhtikuuta, 2023

    Kiva postaus :33 Kaikki ei vaan ihan auennut, koska en oo lukenut Soturikissoja. Yritin kyllä joskus, mutta ei ollut yhtään mun tyyliä... mutta joo, noin sun nimet oli niin nättejä ja koko postaus oli kivaa luettavaa! 🦋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 💖 Eipä mitään, kaikki ei tykkää. 🦋 Ja öö sanoinko mä jo kiitos? No kiitos 😂😽

      Poista
    2. Eräs lukija..08 huhtikuuta, 2023

      Jes, lisää kuvia! 😹

      Poista
    3. Joo, mä unohdin lisätä ne aluks 😹

      Poista
  2. Ihana postaus, ja siis aivan mahtavat tiedot - en tiiä oonko kattavampaa tietopakkausta jostain sk hahmosta ikinä lukenukkaan:D Jos sulla aika riittää, ehdottomasti ainakin tän pohjalta suosittelisin sulle EK:ta ja että voisit alottaa ropetuksen, koska tässähän on suorastaan valmis hahmo sinne elämään! No, jokatapauksessa, aivan ihana postaus kokonaisuudessaan:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kiitos, ihanaa kuulla! 😻 Mä oonkin miettinyt Ensimmäisiin klaaneihin liittymistä, mutta en tiiä onko mulla tarvittavaa aikaa ja motia. 🙃💖

      Poista
  3. Mahtava postaus! Oikeesti tosi mielenkiintoista lukea.

    VastaaPoista
  4. No, totta kai hyvä postaus ikuiselle SK-fanille :D Kiva lukea Perhospilvestä 💗 (piti tarkistaa menikö nimi oikein…) Okei mä kuitenkin rakastuin Aamuaskeleeseen ensisilmäyksellä 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikuinen SK-fani täältäkin löytyy 😉 Kiitoskiitos 💗
      Oo hehheh, Aamuaskel on nimi joka tuli jostain mun aivojen uumenista ja mun sisko piti siitä niin joo. :D

      Poista
  5. Moi! En ole ennen kommannut tähän blogiin, jos mietit kuka oon :) pidin postauksesta tooosi paljon, varsinkin kun sk kuuluu lempi kirjasarjoihini 😻 saisinko ottaa tästä inspiraatiota omankin sk-kissan luomiseen? 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Saippuapullo! Heii mä muistan sut Tarinametsästä. :D Ihanaa kuulla ja totta kai saat ottaa inspiraatiota! <3

      Poista
  6. Aika kiva peruskatsaus! En mä tiedä, mitä tähän kuuluisi kommentoida, mut mielenkiintoista oli :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Superihanaa, jos olet päättänyt kommentoida! Otan mieluusti vastaan kommentteja, ja joskus ne ovat päiväni piristys 🤍 Sekä negatiivinen että positiivinen palaute on sallittu - ja oikeastaan negatiivinen kehittää enemmän. Pituudella ei ole mitään väliä, kommaa siten miltä hyvältä tuntuu. ;)