Joulu on taas

Hyvää joulua ihan joka ikinen ihana lukija! ❤️

En saanut aikaiseksi mitään joulutarinaa. 😭 Joten tässä teille tällainen höpötyspostaus. Mitä kaikkea voit tehdä jouluna, tai ylipäätään. Nämä ovat aika tavallisia, mutta sainpa ainakin jotain tänne maan päälle. Toivottavasti tykkäätte ja tästä on jotain ideaa. 🥰


Kuva: Pinterest




Valokuvaa

Miltä näyttäisi hieno jouluinen asetelma? Tässä pari ideaa, mitä voisit kuvata jouluna:

- Lahjat
- Lumisade
- Jouluvalot
- Lempikirjasi & talvi
- Joku lainaus kiinnitettynä joulukuuseen



Käy lenkillä

Kuinka monta lumilyhtyä mahtaa löytyä yhden lenkin aikana? Ei välttämättä yhtään, mutta entäs jouluvalot? Lenkillä voi myös kuvata kaikkea - yleensä kodin ulkopuolelta löytyy ihanimmat kuvattavat asiat!



Piristä ihmisiä nimettömästi

Tee joulukortteja tai kirjoita pienille Post it -lapuille joulutoivotus ja sujauta sitten ne postilaatikkoihin! Pieni joulutoivotus nimettömältä henkilöltä piristää varmasti päivää! ;)



Kirjoita jouluisia tekstejä

Aika perus. Mutta entä jos kirjoittaisit vaikka joulukuusen koristeista? Tai joulun hiljaisuudesta tai siitä, että juurikin ei ole hiljaista?



Hemmottele itseäsi

Kasvonaamiot ovat oikein mahtavia! Jouluinen jalkakylpykin voisi käydä... Katso netistä ideoita. ;) Nukkumaan mennessäsi voit tehdä sänkyysi oikein ihanan nurkkauksen, johon voit mennä puhelimen, kirjan tai pehmolelujen kanssa. 🥰 Ota vain rennosti. Jouluna ei tarvitse paiskia töitä! 



Haasta joku kisaan

Olisiko kiva vähän kisata ystävän tai perheenjäsenen kanssa? Kuka piirtää parhaimman tontun silmät kiinni? Kumpi kirjoittaa pidemmän tekstin käytössään vain viisi kirjainta? Entä jos lyötte vetoa vaikka suklaakonvehdista?



Tee jotain, mitä normaalisti et tekisi

Hypi lumihangessa. Maalaa talvinen kuva. Kokeile erilaisia jouluruokien yhdistelmiä. Ota itsestäsi pilakuvia. Katso Muumeja. Mitä kaikkea keksit? :D



Arvuuttele lahjapakettien sisältöä

Tämä on hauskaa! Mitä lahjapaperin alta mahtaa löytyä? Arvaa! 



Tunnelmoi

Joulussa tärkeintä on oikea tunnelma. Eikö totta? Joululauluja soimaan ja suklaanpala kielelle. Täydellistä. <3






Hyvää ja idearikasta joulua teille kaikille ihanille lukijoille! Teidän ansiostanne jaksan kirjoittaa tekstejäni tänne. Merkkaatte mulle paljon. ❤️



Kommentit

  1. IHANA postaus! Vaikka jouluaatto näet menikin jo, loma jatkuu ja näitä voi tehdä esim. ensi jouluna! <3 Ja hei, sun blogi on ihana, jatka ehdottomasti kirjoittamista 💙

    VastaaPoista
  2. Mä en edes tiedä, miksi kommentoin joulupostaukseen maaliskuussa, mut joka tapauksessa... Tässä oli oikeesti aika kekseliäitä ideoita, tykkäsin. Ja "kirjoita jouluisia tekstejä" -kohdan ideat vastasi suunnilleen kokonaista inspiraatiopostausta, enkä mä tiedä, miten se on mahdollista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mäkin mietin. 😂
      Ja tuota.. en tiiä oliko toi sarkasmia vai ei mutta.. hyvä. 😂 Kiitos kommentista ja hyvää joulua haha

      Poista

Lähetä kommentti

Superihanaa, jos olet päättänyt kommentoida! Otan mieluusti vastaan kommentteja, ja joskus ne ovat päiväni piristys 🤍 Sekä negatiivinen että positiivinen palaute on sallittu - ja oikeastaan negatiivinen kehittää enemmän. Pituudella ei ole mitään väliä, kommaa siten miltä hyvältä tuntuu. ;)