Joku tarina 👀

HeipĂ€hei! PitkĂ€stĂ€ aikaa julkaisen ihan oikean tarinan. Wau. Mulla on tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ kirjoitusmotivaatio (jonka olen ristinyt Kimiksi, koska Kirjoitusmoti :D) kadoksissa, eli postausvĂ€li on vĂ€hĂ€n venynyt, enkĂ€ ole saanut aikaiseksi julkaistua mitÀÀn pidempiĂ€ tekstejĂ€. Mutta nyt ihme on tapahtunut! Kiitos Annin. <3 En mĂ€ edes tiedĂ€ miten se tapahtui, mutta jotenkin sain inspiraatiota Annin uudesta postauksesta nimeltĂ€ Kahvilatyttö. TĂ€mĂ€n mun tarinan aihe ei ole kyllĂ€ kauhean lĂ€hellĂ€ KahvilatyttöÀ, mutta... Joo. ÄlkÀÀ kysykö. :)

Hmm, tÀmÀ tarina. TÀstÀ piti tulla... Okei en kerro vielÀ. Lukekaa ensin tarina, lopussa kerron. :)

PS. ONKO JOLLAIN IHANALLA NIMIEHDOTUKSIA? MÄ OLISIN TOSI ILOINEN JOS OLISI <3 


Kuva: Pixabay
MĂ€ olen muokannut mustavalkoiseksi.


*TÀhÀn se nimi, jos jollain on hyvÀ idea :)*


Etsin omaa paikkaani junan loputtomasta penkkien rykelmÀstÀ. Ei sen pitÀisi olla niin vaikeaa. Etsin vain numerolla kuusi alkavia penkkejÀ ja sitten vain kuljen oman numeroni kohdalle. 69, ei edes erikoinen numero. Kuutonen ja ysi. Hei, plussataan ne yhteen niin tulee viisitoista. Minun ikÀni. EpÀonnista.

Lukemattomat kasvot vilahtavat ohitseni, kun kĂ€velen vauhdikkaasti kĂ€ytĂ€vÀÀ pitkin eteenpĂ€in. NĂ€en partoja, tuuheita hiuskuontaloita, silmĂ€laseja ja finnejĂ€. ÄrsyyntyneitĂ€ naamoja, jotka haluavat vain pÀÀstĂ€ mÀÀrĂ€npÀÀhĂ€nsĂ€. KuulokepĂ€isiĂ€ teinejĂ€, jotka tuijottavat puhelimiaan, kuin se olisi ainoa esine maailmassa. Siis niiden kuulokkeiden lisĂ€ksi.

Sitten onni tuntui vihdoin tönÀisevÀn minua, kun huomaan numeron 69. Hah, löysin oman paikkani. Vihdoin. Palkinnoksi saan vain rentouttavan matkan Vaasaan, mummini luokse, mutta se riittÀÀ.

Istahdan paikalleni. Se on ikkunan vieressĂ€, mistĂ€ olen iloinen. Rakastan ikkunoita ja ohitse vilahtavia puita. Kaivan taskustani puhelimen, jolla lĂ€hetĂ€n viestin: PÀÀsin junaan, tĂ€n pitĂ€is lĂ€hteĂ€ kohta liikkumaan sinne Vaasaan pĂ€in, aika hitaasti nĂ€yttÀÀ etenevĂ€n tĂ€mĂ€ lĂ€htemisprosessi, mutta kaipa kohta ollaan siellĂ€! 😃

En jÀÀ odottamaan vastausta, vaan tungen laitteeni takaisin taskuni uumeniin ja lysÀhdÀn kovalle junan penkille niin rentoutuneesti kuin kykenen.

Juuri ennen kuin junassa kuulutetaan matkaan lÀhteminen, viereiselle penkille rysÀhtÀÀ reppu. Katson reppua hetken. Se on vihreÀ, jonkin sortin retkeilyreppu. VÀhintÀÀn miljoona taskua ja sitÀkin enemmÀn tahroja. Sitten nostan katseeni repun omistajaan ja hÀtkÀhdÀn niin rajusti, ettÀ penkkini tuntuu kippaavan hieman taaksepÀin, jonkun vanhan naisen pÀÀlle, jolla on pinkki villatakki ja suuret, siniset, roikkuvat korvikset.

"Ah, hei", tahraisen repun omistaja sanoo suloisella ÀÀnellÀÀn.

Poika on uskomattoman söpö. HÀnellÀ on ruskeat hiukset, jotka ovat hieman laineilla. HÀnen silmÀnsÀ ovat suuret ja tummat ja hÀnen vaatimaton hymynsÀ niin vastustamaton, ettÀ meinaan upota kauas ajatuksiini, sinne sydÀmenmuotoiseen osaan aivoissani.

"Mun paikka on tÀssÀ", poika sanoo ja kohauttaa olkapÀitÀÀn hieman. "Sopiihan se?"

Sopiihan se. Aivan idiootti kysymys, mutta en vÀlitÀ. "Todellakin!" sanon hymyillen. "Tai siis, sinÀhÀn sen olet varannut."

Pojan katse on jotenkin... puuduttavan ihana, kun hÀn laskee reppunsa lattialle ja istuutuu penkille. Penkille, joka on MINUN vieressÀni.

"Hmm, mikÀ sun nimi on?" poika kysyy ja hÀn punastuu hieman - niin hieman, etten melkein huomaa sitÀ. Ja minÀhÀn olen punastumisen erikoishuomaaja.

Puraisen huultani, jottein alkaisi kiljumaan. "Eve."

"Kiva nimi!" Poika hymyilee taas. Nyt vÀhÀn leveÀmmin, jotta hÀnen hampaansa nÀkyvÀt hiukan hÀnen tÀydellisten huuliensa lomasta. Oho, sanoinko minÀ tÀydellisten huulien? Voi Jeesus.

Juna on ilmeisesti lÀhtenyt liikkeelle pienen keskustelumme aikana, joten yllÀtyn katsoessani ikkunasta ulos ja huomatessani puiden vilahtavan ohitse. Sade ropisee junan kattoon vaimeasti ja pilvet jossain kaukana ovat tummia, tÀynnÀ pisaroita, jotka odottavat pÀÀsyÀ maan pinnalle. Joskus ajattelen, ettÀ pisarat ovat pieniÀ mahdollisuuksia, jotka ropisevat alas maapallon ulottuviin. Ja sitten maapallo nielaisee pisarat ja tadaa; on jo syntymÀssÀ uusia alkuja, uusia puita ja uusia elÀimiÀ tÀynnÀ mahdollisuuksia.

KÀÀnnyn taas pojan puoleen. "No, mikÀ sinun nimesi sitten on?" Hymyilen rauhoittavasti, tai ainakin toivon niin.

Poika avaa suunsa vastatakseen, mutta silloin meidÀn vaunumme liukuovi toisessa pÀÀssÀ aukenee ja sisÀÀn astuu roteva mies. MiehellÀ on selÀssÀÀn rinkka ja hÀnen musta partansa valuu miehen rinnuksien tasolle mÀrkÀnÀ. Sateesta, uskoisin.

Poika vieressÀni jÀhmettyy. HÀnen hymynsÀ tipahtaa ja hÀnen kÀtensÀ puristuvat nyrkkiin. NÀen, kuinka miehen katse harhailee vaunussa ja nÀen, kuinka poika nousee.

Ja nÀen, kuinka poika pinkaisee juoksuun vaunun toista ovea kohti, siis sitÀ, jolla partamies ei seiso. Miehen katse lukittuu poikaan ja hÀn harppoo niin nopeasti kuin kykenee pojan perÀÀn, joka on jo kadonnut ovesta toiseen vaunuun, ja kenties vielÀ pidemmÀllekin.

Muut matkustajat ympÀrillÀni kohottelevat kulmiaan ja mutisevat jotain vieruskavereilleen. Mutta minÀ olen lukittunut tÀysin. Lopulta, miljoonien ajatusten ryöppyjen jÀlkeen, pÀÀtÀn tehdÀ jotain, jota en ikinÀ ennen olisin tehnyt.

LÀhden miehen ja pojan perÀÀn. Otan pojan unohtuneen repun vasempaan kÀteeni ja puhelimen oikeaan. Sitten juoksen.

Matkalla toivon, ettÀ juokseminen junassa ei ole kiellettyÀ 15-vuotiailta tytöiltÀ, jotka ovat ihastuneet viereisen penkin matkustajaan. Toivon myös, ettÀ olisin pysÀhtynyt, kun vaunujen vÀlisessÀ pienessÀ tilassa kirjaimellisesti törmÀÀn partamieheen takaapÀin.

Mies kÀÀntyy nopeasti. "MitÀ helv-" hÀn ÀrÀhtÀÀ ja lukitsee katseensa suoraan silmiini. "MitÀ sinÀ tÀÀllÀ teet?" mies kysyy niin uhkaavalta ÀÀnensÀvyllÀ, ettÀ tunnen ihokarvojeni nousseen pystyyn.

"MinÀ... MinÀ olen vain matkustaja", ÀnkytÀn hiljaa ja puristan pojan reppua kÀdessÀni. Piilotan oikean kÀteni selkÀni taakse. Puhelin, olet turvassa. Toivottavasti.

"MitÀ?" mies karjaisee ja mietin ohikiitÀvÀn hetken, ettÀ tarvitsisiko hÀnen hankkia kuulolaite. "Pysy erossa MikestÀ, typerÀ tyttö", hÀn murisee ihan kuin joku tiikeri.

Mikke. Sekö sen pojan nimi on? En kuitenkaan jÀÀ miettimÀÀn asiaa enempÀÀ, sillÀ mies tarttuu vasempaan kÀteeni kovakouraisesti. Pojan, Miken, reppu putoaa junan vauhdista tÀrisevÀlle lattialle. Repun sivutaskun vetoketju aukeaa kovasta putoamisvauhdista. Repusta ei putoa mitÀÀn, mutta sieltÀ työntyy puoliksi esiin kaksi esinettÀ. Toinen on linkkuveitsi. Toinen on vihko. Ennen kuin tempaisen kÀteni miehen otteesta ja syöksyn takaisin kohti omaa vaunuani, ehdin nÀhdÀ mitÀ vihkon kannessa lukee.

SiinĂ€ lukee "uhrit". 



👀👀👀👀👀


TĂ€stĂ€ piti tulla ensin tarina, joka kertoo lesboista. Lesbot tapaa junassa ja rakastuu. Mutta sitten kun lĂ€hdin kirjoittamaan, tuo tyttö muuttui pojaksi. Ja sitten sain ajatuksen, ettĂ€ "hei, tĂ€mĂ€ on varmaan tylsĂ€, jos tĂ€ssĂ€ kerrotaan basic rakkaustarina junassa. Joten muokataanpa tĂ€tĂ€ dramaattisesti!" Ja niin mĂ€ kirjoitin tarinan, joka on todella outo ja salaperĂ€inen - tuo teksti tuossa ylhÀÀllĂ€. Kaunista. Musta toi loppu tuli liian nopeasti ja teksti takkusi, mutta... Ideasta tykkÀÀn. Joo, kaikissa mun teksteissĂ€ on sama. Rakastan ideaa, mutta *vaihtaa alkuperĂ€isen sanan jolla oli tarkoitus kuvata toteutusta* en tykkÀÀ toteutuksesta. đŸ€„

MitĂ€ te tykkĂ€sitte? đŸ©”đŸ‘€

Kommentit

  1. TÀÀ on mielenkiintoinen. đŸ‘đŸ»đŸ˜ƒ Jotenkin mĂ€ en ihan tajunnut tota loppua, ois ollu kiva tietÀÀ mitĂ€ seuraavaksi tapahtuu. Mut muuten tÀÀ on tosi kiva.💚 Ja toi alku on ihan samanlainen, kun piti olla tarinassa, jota me kirjoitettiin koulussa. 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihanaa kuulla! :D En mĂ€kÀÀn tajua tota loppua, mutta sen kuuluukin jÀÀdĂ€ tollaiseksi mystiseksi.đŸ’šđŸ€ Oho, kiva 😂

      Poista
  2. ErÀs lukija...08 toukokuuta, 2023

    Voi nyt punajuuri, millon musta on tullut nÀin hajamielinen? No kommentoidaan sitten nyt...

    Toteutus oli ehkĂ€ ihan pikkuisen tökkivĂ€, mutta tavallaan se sopi tĂ€hĂ€n ;) Ja loppu - loppu oli tĂ€ydellisen pysĂ€yttĂ€vĂ€. Mulle olis kyllĂ€ kelvannut basic rakkaustarina junassa, mutta tÀÀ oli varmasti parempi! đŸ–€

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ErÀs lukija...08 toukokuuta, 2023

      TĂ€ssĂ€ muuten houkutusjuusto Kimille, jos se tulis takasin: đŸ§€đŸ€žđŸ»

      Poista
    2. Ei sun tarvii kommentoida aina heti, Ă€lĂ€ huoli. 😂 Joo samaa mieltĂ€. :) Kiitos tosi paljon! đŸ–€ Ja kiitos juustosta! Toivottavasti Kim tykkÀÀ siitĂ€, jos ei niin mĂ€ ainakin tykkÀÀn đŸ€žđŸ»đŸŒč🧀

      Poista
  3. Ă„Ă€k, ihana <3 Jotenkin niin yllĂ€ttĂ€vĂ€ mutta samalla IHANA, niin hyvĂ€ ettĂ€ ihantĂ€ysinehdottomasti menee lempipostauksiin 💖 Siis niin hyvĂ€ idea ja kaikkea ettĂ€ tĂ€ssĂ€ tÀÀ kommentti taas on – saman toistoa koko ajan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ă„Ă€ks ihan superihana kommentti, kiitos Viili! <33

      Poista
  4. "69, ei edes erikoinen numero." Nauroin.

    Mutta siis. Sen jĂ€lkeen, kun Mikke nousi, mĂ€ olin suunnilleen pysyvĂ€ssĂ€ hĂ€mmennyksen tilassa. HĂ€mmennyksen aihe numero yksi on varmaan se, miten Eve viitsi juosta junassa reppua kantaen, kun siten onnistuu tönimÀÀn JOKA IKISTÄ matkustajaa jonka ohi kulkee ja hui se on kamalaa 😭 Okei siis vakavasti puhuen tÀÀ on tosi hyvĂ€. Vihko, jonka kannessa lukee "uhrit" kuulostaa aika oudolta idealta, siihen toimis varmaan paremmin vaikka pentagrammi tai jotain. Mua hĂ€iritsee kyllĂ€ vĂ€hĂ€n se, miten random toi partamies on - ja se, ettĂ€ mĂ€ en tajua, miks Mikke lĂ€hti juoksemaan. Mut muuten tykkÀÀn tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa saada sut nauramaan. :D

      HÀmmennystÀ mÀ itsekin tunsin, kun mÀ kirjoitin tÀtÀ. Mun sormet ei vaan pysÀhtynyt, joka on ihme kun mun Kim oli kadoksissa. :O

      Joo se on outo idea. Mutta joki mun dramaattisesta aivolohkosta antoi mulle mÀÀrÀyksen tehdÀ siitÀ tuollainen. :D
      Haha, tÀn kuuluikin olla salaperÀinen. MÀ tykkÀÀn teksteistÀ, jossa lukijat aivot joutuu paikkaamaan sen, mitÀ ei kerrota.

      Kiitoooooooss 💛

      Poista
  5. Jep. "69, ei edes erikoinen numero." Nauroin itsekin. Mutta kyllĂ€. MĂ€ nĂ€en tĂ€ssĂ€ sen kohdan, kun sĂ€ sait inspiraation KahvilatytöstĂ€, ja sen kohdan, kun sĂ€ unohdit Kahvilatytön, ja sen kohdan, kun sĂ€ aloit vaan kirjoittamaan. Ja mĂ€ pidĂ€n siitĂ€. :))) SĂ€ oot vaan ihan Ă€lyttömĂ€n, loistavan, mahtavan, *sata ylistĂ€vÀÀ adjektiivia* hyvĂ€ kirjoittamaan, mĂ€ olen KATEELLINEN. Just sellaiset pienet kohdat (kuten tĂ€ssĂ€ vaikka "Sade ropisee junan kattoon vaimeasti ja pilvet jossain kaukana ovat tummia, tĂ€ynnĂ€ pisaroita, jotka odottavat pÀÀsyĂ€ maan pinnalle. Joskus ajattelen, ettĂ€ pisarat ovat pieniĂ€ mahdollisuuksia, jotka ropisevat alas maapallon ulottuviin." Upeaa.) on sun vahvuuksia, ja koko sun kirjoitustyyli on IHANA (siitĂ€ mĂ€ olen etenkin kateellinen, mulla kun ei ole tunnistettavaa kirjoitustyyliĂ€ ollenkaan D:). TÄSTÄ tarinasta: se oli hyvĂ€. Ei parasta, mutta silti hyvĂ€. Ja mĂ€ jotenkin aistin tĂ€stĂ€ sen, ettĂ€ sĂ€ vain kirjoitit, ja se saa mut pitĂ€mÀÀn tĂ€stĂ€ vielĂ€ enemmĂ€n. Joo, toi vihko jossa lukee "uhrit" oli ehkĂ€ aika dramaattinen tai outo tai irrallinen juttu, mutta kyllĂ€ mĂ€ senkin ymmĂ€rrĂ€n :D Ja jotenkin mĂ€ ajattelin, ettĂ€ se mies on Miken isĂ€, en mĂ€ tiedĂ€, ettĂ€ siks se lĂ€hti juoksemaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi heh ihanaa :D Anni ei apua, kiitos niin paljon 😭❤️❤️ Eieiei SÄ oot kateellinen? No eipĂ€s vaan MÄ olen SULLE, sun koko blogi huokuu rakkautta kirjoittamiseen ja Ă€fmsnsb 😭 Ähmmf tosi ihanaa kuulla tÀÀ kaikki silti đŸ„ș Miten niin ei oo? Ei ehkĂ€ sellasta selkeetĂ€ mut what kyllĂ€ sulla on. Joo ymmĂ€rrĂ€n ton, mulle tuli vaan yllĂ€ttĂ€vĂ€ halu kirjoittaa jotain dramaattista. 😂 Hah sitĂ€ mĂ€kin mietin 😂😭❤️

      Poista
  6. Olipa kia kun tÀstÀ tuli perinteinen heterotarina. Minulla ei ole miÀÀn homoja ja lesboja vastaan, mutta jotekin tekstit on uskottavampia kun ne tyypit niissÀ on heteroja. Et ehkÀ ymmÀrtÀnyt, mutta ei se mitÀÀn. HyvÀ teksti!!! Tarinalle jatkoa pliis!!! Ja nimiehdotuksia:
    Jos tÀlle tulee jatkoa niin "Uhrit" ja jos ei niin esim. "Pako" En kyllÀ tiedÀ onko se edes jÀrkevÀn kuuloinen nimi mutta en keksi miitÀÀÀn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YmmĂ€rrĂ€n nĂ€kökulmasi! :) EhkĂ€ tulee jatkoa jos jaksan kirjoittaa... ;) Kiitos paljon đŸ©”
      HyviÀ ideoita, voisin laittaa jos jatkan tÀtÀ :)

      Poista

LÀhetÀ kommentti

Superihanaa, jos olet pÀÀttĂ€nyt kommentoida! Otan mieluusti vastaan kommentteja, ja joskus ne ovat pĂ€ivĂ€ni piristys đŸ€ SekĂ€ negatiivinen ettĂ€ positiivinen palaute on sallittu - ja oikeastaan negatiivinen kehittÀÀ enemmĂ€n. Pituudella ei ole mitÀÀn vĂ€liĂ€, kommaa siten miltĂ€ hyvĂ€ltĂ€ tuntuu. ;)